Fork me on GitHub
Math for the people, by the people.

User login

Latex tableofcontents problem

Primary tabs

Latex tableofcontents problem

Forums: 

Hi, i am having trouble generating a correct table of contents.

Facts:
i am doing the double comile action (latex, latex) ;
i am not putting any "*" in my sections.

When i compile the document, my table of contents never shows any sections or subssections.
I am using the article document class.
I can however see Parts if I insert a Part command in the source file.

Another thing is, the sections and subsections are listed in .toc file.
So there really isn't any missing information in the sources i believe.

Any idea why only some of the entries in the toc file are being presented in the generated .dvi output file?

Thanks in advance.


:) Thanks, i had tried before the setcounter instruction, but no one had pointed out that it should be placed in the preamble.
That made a whole lot of difference.

Anyway the pointless code, that is now working ;).
Merci merci.

Experimental code:
\documentclass[a4paper]{llncs}
\setcounter{tocdepth}{10}
%
\begin{document}
\maketitle
\tableofcontents
\section{First section}
Your contribution
\subsection{First Section Subsection}
Whatever.
\end{document}

Compile Line:
latex -halt-on-error -aux-directory=./dump -include-directory=./lib -output-format=dvi src_My_Experiment.tex
latex -halt-on-error -aux-directory=./dump -include-directory=./lib -output-format=dvi src_My_Experiment.tex

Is this an entry on the site? Seeing the source would help.

As a first guess, I'd try adding a

\setcounter{tocdepth}{2}

in the preamble.

Cam

Subscribe to Comments for "Latex tableofcontents problem"